Na Chodovci 54, Praha 4

tel: 272 011 880

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.zsnachodovci.cz

datová schránka 6zzz9py

Náhodný obrázek

Škola v projektech

 235px-Charles-University-symbol-2

 Pedagogická fakulta

Univerzity Karlovy


 

No Flash

EKOLAMP – zpětný odběr osvětlovacích zařízení

Grenadýrský pochod  - použité suroviny: brambory, nudle široké, mletá paprika, cibule

 

Horňátský guláš - použité suroviny:  vepř.maso, fazole, cibule,párky, lečo, paprika mletá

 

Masové lasagně -  použité suroviny: lasagně - těstovina, mleté maso, kečup, cibule, sýr

 

Vepřový perkelt -  použité suroviny: vepř.maso na kostky, rajčata, cibule, paprika, protlak

 

Čufty - koule z mletého masa

 

Tyrolské brambory - zapečené brambory s angl.slaninou ,klobásou ,těstovinou

 

Lepenice - brambory se zelím

 

Pekelná masová směs - tzv. "dětská čína"

 

Chlupatá rýže - orestované vlasové nudle vložené do uvařené rýže

 

Kovbojské fazole -  červené fazole ,uzenina, cibule,drcená rajčata

 

Špecle - Spatzle -semolinové těstoviny vaječné sušené

 

Pestrá selská pánev - brambory, anglická slanina ,paprika, cibule, vejce,

 

Bulgur - je označení pro předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici, která se používá jako součást pokrmů, je lehce stravitelný a má příznivé nutriční složení, protože obsahuje vlákninu,vitamíny a minerály.

 

Uzenářské ragů - vepř. maso, žampiony, slanina,klobása, cibule, příprava podobná guláši, příloha rýže nebo pečivo

 

Krakonošův řízek - vepř. kýta naklepaná a obalená v bramborákovém těstě

 

Čočkový eintopf - čočka na kyselo smíchaná s masem a drcenými rajčaty

 

Veselá bída- na cibulce opečený chléb a zalitý rozšlehanými vejci

 

 

 

 

 

Škola v projektech

 eu logo2

 


 

Rodice vitani logo

 

 


  AASKOL-logo


  recyklohrani


 dis bg


 proskolylogo


 Obedy pro deti BANNER-180x238

 

Kdo je online

Právě přítomno: 417 hostů a žádný člen