Na Chodovci 54, Praha 4

tel: 272 011 880

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.zsnachodovci.cz

datová schránka 6zzz9py

IČO 6138 4704

Náhodný obrázek

Škola v projektech

 235px-Charles-University-symbol-2

 Pedagogická fakulta

Univerzity Karlovy


 

No Flash

EKOLAMP – zpětný odběr osvětlovacích zařízení

Základní škola, Praha 4, Na Chodovci 54

Pravidla pro bezdrátové připojení k internetu (WIFI)

Č. j.: 002/2015

  1. V prostorách ZŠ kromě tělocvičny a školní jídelny je pro žáky k dispozici služba bezdrátového připojení k Internetu (dále jen „WIFI“).
  2. Na tuto službu není právní nárok a škola neodpovídá za její případný výpadek či sníženou kvalitu ani za škody, jež by mohly uživateli v důsledku těchto okolností vzniknout.
  3. Škola není odpovědna za závazky, jež by mohly z činnosti uživatelů používajících službu WIFI vyplynout vůči třetím osobám.
  4. Škola neposkytuje uživatelům přístrojové zařízení k využívání této služby a neposkytuje ani technickou podporu těm uživatelům, kteří ji využívají prostřednictvím přineseného přístrojového vybavení.
  5. Pro využívání služby WIFI platí, že jsou žáci povinni dodržovat všeobecná ustanovení Školního řádu ZŠ Na Chodovci a využívat informační prameny na Internetu v souladu s právními a morálními normami. Uživatel musí respektovat všechna autorská práva stanovená platnými právními předpisy.
  6. Ve školní budově je žákům k dispozici síť WIFI s označením „chodzaci“.
  7. Žák je povinen nakládat s heslem tak, aby bylo zabráněno jeho zneužití. Žák nesmí zneužít nedbalosti jiného uživatele (např. opomenuté odhlášení) k tomu, aby pracoval pod cizí identitou.
  8. Žák se nesmí žádnými prostředky pokoušet získat přístupová práva, která mu nebyla přidělena.
  9. Žák nesmí zneužívat WIFI síť ZŠ k získání neautorizovaných přístupových práv k libovolným informačním zdrojům dostupným počítačovou sítí ZŠ.
  10. Je zakázáno vyhledávat, prohlížet, tisknout a šířit elektronické dokumenty s obsahem nevhodným pro žáka základní školy, urážlivým obsahem, stránky propagující rasismus, násilí nebo podněcující k užívání drog. Je zakázáno provozovat hazardní hry a vše, co je neslučitelné s platnými právními předpisy ČR.
  11. Správce školní WIFI sítě má právo provádět všechny úkony nutné k výkonu jeho funkce, včetně případné kontroly dat a monitorování činnosti uživatele.
  12. Je zakázáno stahování velkých souborů nebo nelegálního obsahu prostřednictvím školní WIFI sítě.
  13. Žák má přísně zakázáno využívat připojení do WIFI sítě v době vyučovací hodiny, kromě případů, kdy s tímto připojením dal souhlas vyučující na vyučovací hodině.

V Praze dne 5. 1. 2015

Mgr. Miloslav Ráž

ředitel školy

Škola v projektech

 eu logo2

 


 

Rodice vitani logo

 

 


  AASKOL-logo


  recyklohrani


 dis bg


 proskolylogo


 Obedy pro deti BANNER-180x238

 

Kdo je online

Právě přítomno: 417 hostů a žádný člen